Lord Subramaniyam Ashotram

தமிழ்

1. ஓம் ஸ்கந்தாய நமஹ
2. ஓம் குஹாய நமஹ
3. ஓம் ஷண்முகாய நமஹ
4. ஓம் பால நேத்ர ஸுதாய நமஹ
5. ஓம் ப்ரபவே நமஹ
6. ஓம் பிங்களாய நமஹ
7. ஓம் க்ருத்திகா ஸுனவே நமஹ
8. ஓம் சிகி வாஹனாய நமஹ
9. ஓம் த்விஷட் புஜாய நமஹ
10. ஓம் த்விஷண் நேத்ராய நமஹ
11. ஓம் சக்தி தராய நமஹ
12. ஓம் பிஸிதாச ப்ரபஞ்சனாய நமஹ
13. ஓம் தாரகாஸுர ஸம்ஹாரிணே நமஹ
14. ஓம் ரக்ஷோபல விமர்த்தனாய நமஹ
15. ஓம் மத்தாய நமஹ
16. ஓம் ப்ரமத்தாய நமஹ
17. ஓம் உன்மத்தாய நமஹ
18. ஓம் ஸுரஸைன்ய ஸுர ரக்க்ஷகாய நமஹ
19. ஓம் தேவ சேனாபதயே நமஹ
20. ஓம் ப்ராக்ஞாய நமஹ
21. ஓம் க்ருபானவே நமஹ
22. ஓம் பக்த வத்ஸலாய நமஹ
23. ஓம் உமா ஸுதாய நமஹ
24. ஓம் சக்தி தராய நமஹ
25. ஓம் குமாராய நமஹ
26. ஓம் க்ரௌஞ்ச தாரணாய நமஹ
27. ஓம் ஸேனான்யே நமஹ
28. ஓம் அக்னி ஜன்மனே நமஹ
29. ஓம் விசாகாய நமஹ
30. ஓம் சங்கராத்மஜாய நமஹ
31. ஓம் சிவஸ்வாமினே நமஹ
32. ஓம் கணஸ்வாமினே நமஹ
33. ஓம் ஸர்வஸ்வாமினே நமஹ
34. ஓம் ஸநாதனாய நமஹ
35. ஓம் அனந்த சக்தயே நமஹ
36. ஓம் அக்க்ஷோப்யாய நமஹ
37. ஓம் பார்வதிப்ரிய நந்தனாய நமஹ
38. ஓம் கங்கா ஸுதாய நமஹ
39. ஓம் சரோத் பூதாய நமஹ
40. ஓம் ஆஹுதாய நமஹ
41. ஓம் பாவகாத்மஜாய நமஹ
42. ஓம் ஜரும்பாய நமஹ
43. ஓம் ப்ரஜ்ரும்பாய நமஹ
44. ஓம் உஜ்ரும்பாய நமஹ
45. ஓம் கமலானன ஸம்ஸ்துதாய நமஹ
46. ஓம் ஏகவர்ணாய நமஹ
47. ஓம் த்விவர்ணாய நமஹ
48. ஓம் த்ரிவர்ணாய நமஹ
49. ஓம் ஸுமனோஹராய நமஹ
50. ஓம் சதுர்வர்ணாய நமஹ
51. ஓம் பஞ்சவர்ணாய நமஹ
52. ஓம் ப்ரஜாபதயே நமஹ
53. ஓம் அஹஸ்பதயே நமஹ
54. ஓம் அக்னிகர்பாய நமஹ
55. ஓம் சமீகர்பாய நமஹ
56. ஓம் விச்வரேதஸே நமஹ
57. ஓம் ஸுராரிக்னே நமஹ
58. ஓம் ஹரித்வர்ணாய நமஹ
59. ஓம் சுபகராய நமஹ
60. ஓம் வாஸவாய நமஹ
61. ஓம் உக்ர வேஷப்ருதே நமஹ
62. ஓம் பூஷ்ணே நமஹ
63. ஓம் கபஸ்தினே நமஹ
61. ஓம் உக்ர வேஷப்ருதே நமஹ
62. ஓம் பூஷ்ணே நமஹ
63. ஓம் கபஸ்தினே நமஹ
64. ஓம் கஹனாய நமஹ
65. ஓம் சந்த்ரவர்ணாய நமஹ
66. ஓம் கலா தராய நமஹ
67. ஓம் மாயாதராய நமஹ
68. ஓம் மஹா மாயினே நமஹ
69. ஓம் கை வல்யாய நமஹ
70. ஓம் சங்கரீ ஸுதாய நமஹ
71. ஓம் விஸ்வ யோனயே நமஹ
72. ஓம் அமே யாத்மனே நமஹ
73. ஓம் தேஜோ நிதயே நமஹ
74. ஓம் அனாமயாய நமஹ
75. ஓம் பரமேஷ்டினே நமஹ
76. ஓம் பரப்ரஹ்மணே நமஹ
77. ஓம் வேதகர்பாய நமஹ
78. ஓம் விராட்ஸுதாய நமஹ
79. ஓம் புளிந்த் கன்யாபர்த்ரே நமஹ
80. ஓம் மஹா ஸாரஸ்வதாவ்ருதாய நமஹ
81. ஓம் ஆச்ரிதாகில தாத்ரே நமஹ
82. ஓம் சோராக்னாய நமஹ
83. ஓம் ரோக நாசனாய நமஹ
84. ஓம் அனந்த மூர்த்தயே நமஹ
85. ஓம் ஆனந்தாய நமஹ
86. ஓம் சிகண்டி க்ருத கேதனாய நமஹ
87. ஓம் டம்பாய நமஹ
88. ஓம் பரம டம்பாய நமஹ
89. ஓம் மஹாடம்பாய நமஹ
90. ஓம் வ்ருஷா கபயே நமஹ
91. ஓம் காரணோ பாத்த தேஹாய நமஹ
92. ஓம் காரணாதீத விக்ரஹாய நமஹ
93. ஓம் அனீச்வராய நமஹ
94. ஓம் அம்ருதாய நமஹ
95. ஓம் ப்ராணாய நமஹ
96. ஓம் ப்ராணாயாம பாராயணாய நமஹ
97. ஓம் வ்ருத்த ஹந்தரே நமஹ
98. ஓம் வீரக்னாய நமஹ
99. ஓம் ரக்த ச்யாம களாய நமஹ
100. ஓம் மஹதே நமஹ
101. ஓம் ஸுப்ரஹ்மண்யாய நமஹ
102. ஓம் கிரஹப்ரீதாய நமஹ
103. ஓம் ப்ரஹ்மண்யாய நமஹ
104. ஓம் ப்ராஹ்மண ப்ரியாய நமஹ
105. ஓம் வம்ச வ்ருத்திகராய நமஹ
106. ஓம் வேத வேத்யாய நமஹ
107. ஓம் அக் ஷய பலப்ரதாய நமஹ
108. ஓம் மயூர வாஹனாய நமஹ

English

1. Om Skandaya namaha
2. Om Guhaaya namaha
3. Om Shanmugaya namaha
4. Om Phala nethra suthaya namaha
5. Om Prabhave namaha
6. Om Pingalaya namaha
7. Om Kritikasunave namaha
8. Om Shikivahanaya namaha
9. Om Divshad bhujaya namaha
10. Om Divshen netraya namaha
11. Om Shakti dharaya namaha
12. Om Pishitaasa prabhanjanaya namaha
13. Om Taraka sura samharine namaha
14. Om Raksho pala vimaradhanaya namaha
15. Om Mattaya namaha
16. Om Pramattaya namaha
17. Om Unmattaya namaha
18. Om Sura sainya sura rakshakaya namaha
19. Om Deva senapathaye namaha
20. Om Praakniaya namaha
21. Om Kripanave namaha
22. Om Bhakta vatsalaya namaha
23. Om Umasuthaya namaha
24. Om Shakti dharaya namaha
25. Om Kumaraya namaha
26. Om Kraunjha dharaya namaha
27. Om Senaneye namaha
28. Om Agni janmane namaha
29. Om Vishakhaya namaha
30. Om Shankar atmajaya namaha
31. Om Shiva swamine namaha
32. Om Gana swamine namaha
33. Om Sarva swamine namaha
34. Om Sanatanaya namaha
35. Om Anantha shaktaye namaha
36. Om Akshobhyaya namaha
37. Om Parvati priya nandhanaya namaha
38. Om Ganga suthaya namaha
39. Om Sharod bhutaya namaha
40. Om Aahoodhaaya namaha
41. Om Pavakaatmajaya namaha
42. Om Jrimbhaaya namaha
43. Om Prijimbhaaya namaha
44. Om Ujrumbhaaya namaha
45. Om Kamalanana samsthutaaya namaha
46. Om Eka varnaya namaha
47. Om Dvi varnaya namaha
48. Om Tri varnaya namaha
49. Om Sumanoharaya namaha
50. Om Chathur varnaya namaha
51. Om Pancha varnaya namaha
52. Om Praja pathaye namaha
53. Om Ahas phataye namaha
54. Om Agni garbhaya namaha
55. Om Shamee garbhaya namaha
56. Om Vishwa reathase namaha
57. Om Sura righne namaha
58. Om Haridh varnaya namaha
59. Om Shubha karaya namaha
60. Om Vasavaya namaha
61. Om Ugra veshapradhe namaha
62. Om Phooshane namaha
63. Om Gabhastine namaha
61. Om Ugra veshapradhe namaha
62. Om Phooshane namaha
63. Om Gabhastine namaha
64. Om Gahanaya namaha
65. Om Chandra varnaya namaha
66. Om Kala dharaya namaha
67. Om Maya dharaya namaha
68. Om Maha maayine namaha
69. Om Kai valyaya namaha
70. Om Shankari suthaya namaha
71. Om Vishwa yonaye namaha
72. Om Amey atmane namaha
73. Om Tejo nidhaye namaha
74. Om Anamayaya namaha
75. Om Para meshtine namaha
76. Om Para brahmane namaha
77. Om Veda gharbaya namaha
78. Om Virad sudaya namaha
79. Om Pulindha kanya bharthe namaha
80. Om Maha saraswatha vritaya namaha
81. Om Ausirtaakhila dathre namaha
82. Om Choraghnaya namaha
83. Om Rogha nashanaya namaha
84. Om Anandha murtaye namaha
85. Om Aanandaya namaha
86. Om Shikhandi krtitha ketanaya namaha
87. Om Dhambaya namaha
88. Om Parama dhambaya namaha
89. Om Maha dhambaya namaha
90. Om Vrisha kapaye namaha
91. Om Kaarano patha dehaya namaha
92. Om Karanathita vigrahaya namaha
93. Om Andeeswharaya namaha
94. Om Amritaya namaha
95. Om Pranaya namaha
96. Om Pranayama parayanaya namaha
97. Om Vriutha hantre namaha
98. Om Viraghnaya namaha
99. Om Raktha shiamakalaya namaha
100. Om Mahathe namaha
101. Om Subrahmanyaya namaha
102. Om Graha preethaya namaha
103. Om Brahmanyaya namaha
104. Om Brahrmana priyaya namaha
105. Om Vamsha vriddhi karaya namaha
106. Om Vedavedhyaya namaha
107. Om Akshaya phalapradaya namaha
108. Om Mayoora vahanaya namaha